Lid worden

Lidgeld

We hanteren een solidariteitsprincipe. Je bepaalt zelf hoeveel je wilt betalen. We maken geen onderscheid  tussen competitie spelers of recreanten:

Jeugd + trim: Je kiest hoeveel je wilt betalen met een minimum van 175 euro en een maximum van 225 euro.
De Uiltjes: sept – dec: €75; feb – mei: €75

Het lidgeld kan betaald worden via storting op rekeningnummer BE74001866319507 met vermelding van de naam van de speler.

Solidariteitsprincipe

Het is onze doelstelling om een sociale club te zijn met een lidgeld dat zoveel mogelijk mensen kunnen betalen. 

We hebben gemerkt dat we met 175 euro per speler de kosten voor een jaar kunnen dekken. Maar op termijn willen we ook op een echt hockeyterrein gaan spelen, dat betekent investeren. Om daarvoor een beginkapitaal bijeen te sparen, gebruiken we deze formule. 

We hopen dat een aantal mensen kiezen om een iets hoger bedrag te betalen. Anderen hebben drie gezinsleden die hockeyen en betalen misschien liever enkel de basis, of hebben andere overwegingen. Dat is geen probleem. Met dit systeem laten we solidariteit een rol spelen in de club.

De inspanningen van iedereen worden gewaardeerd, we maken nooit bekend hoeveel lidgeld je betaalde en iedereen blijft gelijkwaardig. Je kan trouwens zelf altijd controleren wat er met de financiën gebeurt, want als betalend lid ben je per definitie ook lid van de Algemene Vergadering van de club.

Het is onze bedoeling dat zoveel mogelijk mensen hockey kunnen spelen, wie om financiële reden niet kan meedoen, kunnen we op allerhande manieren verder helpen met bijvoorbeeld gespreide betalingen, ter beschikking stellen van materiaal, ed. Neem daarvoor even contact op met Kurt De Backer. (kurt@hockeyrotselaar.be, 0475308121)

Welke kosten zitten niet in het lidgeld

Als nieuw lid, moet je rekenen op een eerste investering van minstens 50 euro voor stick, scheen- en gebitsbescherming. Heb je ook schoenen nodig, dan komt daar nog ongeveer hetzelfde bij (afhankelijk van je smaak en je leeftijd).

Wie competitie speelt, zal ook een truitje een short of skort en sokken moeten aanschaffen. Dat komt nog op ongeveer 40 euro extra.

Tegemoetkoming ziekenfonds

Sommige mutualiteiten voorzien een tegemoetkoming voor het lidgeld van sportverenigingen. Indien je hier gebruik van wilt maken, bezorg ons dan je aanvraagformulier en we vullen dit verder aan. Je kan het formulier afgeven aan de trainer of aan de bestuursleden.

Proeflessen

Van 28/08/2022 tot 25/09/2022 organiseren we elke zondag proeflessen.  Zo kan je eerst eens kennis maken voordat je je definitief inschrijft. Iedereen kan deelnemen aan 3 proeflessen. Je kan je opgeven voor proeflessen via het inschrijvingsformulier.