Lid worden

Belangrijk bericht

Dankjewel voor jouw interesse in onze hockeyclub. We groeiden sneller dan we dachten. We hebben maar een beperkt aantal terreinuren en een beperkt aantal trainers en kunnen momenteel niet uitbreiden. Enkel diegenen die nu proeflessen volgen en volwassenen die willen starten met trimhockey kunnen nog inschrijven. De anderen moeten we helaas teleurstellen.  

We zullen in de toekomst met instapmomenten werken. Als je op de hoogte wil worden gehouden van deze momenten vul dan even je naam en mailadres in via dit formulier, dan sturen we je tijdig een email. 

Nieuwe leden

Wil je lid worden van de hockeyclub? Super!!

Je mag 3 proeflessen volgen om te zien of deze sport iets voor jou is.

Iedereen die komt proberen, vragen we om het inschrijvingsformulier in te vullen.  Zo hebben we de nodige gegevens in geval van een ongeval en om verder te kunnen communiceren.

Vind je het na 1 à 2 proeflessen al supertof, dan mag je het lidgeld in orde brengen (zie lidgeld).

Wil je de 3 proeflessen doen, dan vragen we om daarna te beslissen of je blijft.  En contacteren we je met de vraag of je lid wilt worden.

Lidgeld

We hanteren een nieuw solidariteitsprincipe. Je bepaalt zelf hoeveel je wilt betalen. We maken geen onderscheid meer tussen competitie of niet-competitie.

Jeugd + trim: Je kiest hoeveel je wilt betalen met een minimum van 175 euro en een maximum van 225 euro.
De Uiltjes: afhankelijk van de periode: sept – dec: €75; jan – mei: €100

Het lidgeld kan betaald worden via storting op rekeningnummer BE74001866319507 met vermelding van de naam van de speler.

Solidariteitsprincipe

Het is onze doelstelling om een sociale club te zijn met een lidgeld dat zoveel mogelijk mensen kunnen betalen. 

We hebben in ons eerste jaar werking gemerkt dat we met 175 euro per speler de kosten voor een jaar kunnen dekken. Maar op termijn willen we ook op een echt hockeyterrein gaan spelen, dat betekent investeren. Om daarvoor een beginkapitaal bijeen te sparen, proberen we deze formule. We hopen dat een aantal mensen kiezen om een iets hoger bedrag te betalen. Anderen hebben drie gezinsleden die hockeyen en betalen misschien liever enkel de basis, of hebben andere overwegingen. Dat is geen probleem. Met dit systeem laten we solidariteit een rol spelen in de club.

De inspanningen van iedereen worden gewaardeerd, we maken nooit bekend hoeveel lidgeld je betaalde en iedereen blijft gelijkwaardig. Je kan trouwens zelf altijd controleren wat er met de financiën gebeurt, want als betalend lid ben je per definitie ook lid van de Algemene Vergadering van de club.

Het is onze bedoeling dat zoveel mogelijk mensen hockey kunnen spelen, wie om financiële reden niet kan meedoen, kunnen we op allerhande manieren verder helpen met bijvoorbeeld gespreide betalingen, ter beschikking stellen van materiaal, ed. Neem daarvoor even contact op met Kurt De Backer. (kurt@hockeyrotselaar.be, 0475308121)

Welke kosten zitten niet in het lidgeld

Als nieuw lid, moet je rekenen op een eerste investering van minstens 50 euro voor stick, scheen- en gebitsbescherming. Heb je ook schoenen nodig, dan komt daar nog ongeveer hetzelfde bij (afhankelijk van je smaak en je leeftijd).

Wie competitie speelt, zal ook een truitje een short of skort en sokken moeten aanschaffen. Dat komt nog op ongeveer 40 euro extra. (Vorig seizoen zat dit in het lidgeld, maar we gaan op zoek naar een ander aankoopsysteem dat logistiek makkelijker werkt en daarom valt het nu buiten het lidgeld. Je hoort er binnenkort meer over)

Tegemoetkoming ziekenfonds

Sommige mutualiteiten voorzien een tegemoetkoming voor het lidgeld van sportverenigingen. Indien je hier gebruik van wilt maken, bezorg ons dan je aanvraagformulier en we vullen dit verder aan. Je kan het formulier afgeven aan de trainer of aan de bestuursleden.