top of page
image00494_edited_edited.jpg

Solidariteitsprincipe

We hebben gemerkt dat we met 200 euro per speler de kosten voor een jaar kunnen dekken. Maar op termijn willen we ook op een echt hockeyterrein gaan spelen, dat betekent investeren.

Om daarvoor een beginkapitaal bijeen te sparen, gebruiken we deze formule. 

We hopen dat een aantal mensen kiezen om een iets hoger bedrag te betalen. Anderen hebben drie gezinsleden die hockeyen en betalen misschien liever enkel de basis, of hebben andere overwegingen. Dat is geen probleem. Met dit systeem laten we solidariteit een rol spelen in de club.

De inspanningen van iedereen worden gewaardeerd, we maken nooit bekend hoeveel lidgeld je betaalde en iedereen blijft gelijkwaardig. Je kan trouwens zelf altijd controleren wat er met de financiën gebeurt, want als betalend lid ben je per definitie ook lid van de Algemene Vergadering van de club.

Het is onze bedoeling dat zoveel mogelijk mensen hockey kunnen spelen. Wie om financiële reden niet kan meedoen, kunnen we op allerhande manieren verder helpen met bijvoorbeeld gespreide betalingen, ter beschikking stellen van materiaal, ed. Neem daarvoor even contact op met Kurt De Backer. (kurt@hockeyrotselaar.be, 0475/308121)

Het is onze doelstelling om een sociale club te zijn met een lidgeld dat zoveel mogelijk mensen kunnen betalen.

Lidgeld

Je bepaalt dus zelf hoeveel je wilt betalen. We maken geen onderscheid  tussen competitiespelers of recreanten:

Jeugd + trim

Je kiest hoeveel je wilt betalen met een minimum van 200 euro en een maximum van 300 euro.


De Uiltjes:

sept – dec: €100
feb – mei: €100

Het lidgeld kan betaald worden via storting op rekeningnummer BE74001866319507 met vermelding van de naam van de speler.

Welke kosten zitten niet in het lidgeld

Als nieuw lid moet je rekenen op een eerste investering van minstens 50 euro voor stick, scheen- en gebitsbescherming. Heb je ook schoenen nodig, dan komt daar nog ongeveer hetzelfde bij (afhankelijk van je smaak en je leeftijd).

Wie competitie speelt, zal ook een truitje een short of skort en sokken moeten aanschaffen. Dat komt nog op ongeveer 40 euro extra.

Tegemoetkoming Ziekenfonds

Sommige mutualiteiten voorzien een tegemoetkoming voor het lidgeld van sportverenigingen.

Je ontvangt het ingevulde formulier na inschrijving en kan dit dan bij jouw mutualiteit binnenbrengen.

missing_mate4.jpg

Schrijf je in

bottom of page