top of page

Geschiedenis

De Belgische Hockeybond en de gemeente Rotselaar boden in het najaar van 2018 hockey initiaties aan voor de jeugd. Door het grote succes werd dit verdergezet en uitgebreid met een aanbod voor volwassenen in het voorjaar van 2019.

In mei 2019 werd een groepje ouders bereid gevonden om de organisatie over te nemen, zij starten samen hockeyclub Rotselaar als een zelfstandige vzw, in juni 2019.

In de vakantieperiode van 2019 speelden we samen ‘zomerhockey’. Een open aanbod voor iedereen die eens hockey wil proberen.

Vanaf september werden opnieuw trainingen georganiseerd voor iedereen op woensdagnamiddag en zondagvoormiddag. De eerste competitieploegen U8B en U10B gingen van start in februari 2020.

Voorzitter van de gemeenteraad Bart De Vos schiet het eerste seizoen op gang.

IMG_4995.jpg.webp

Wie neemt de beslissingen

Elke ouder van een ingeschreven kind is lid van onze vzw en kan één of twee keer per jaar deelnemen aan de Algemene Vergadering. De Algemene Vergadering kiest een Raad van Bestuur. Zij kunnen een dagelijks bestuur aanduiden om zo makkelijk snelle beslissingen te kunnen nemen. De facto is er op dit moment een kerngroep van ouders en volwassenen die de beslissingen neemt en vormen de drie officiële bestuurders het dagelijks bestuur. In de toekomst zal deze structuur nog veranderen in functie van de noden van de club.

bottom of page